Mucizelerle dolu bir yolculuk. Aneta Langerová sahnedeki 20. yılını bir albüm ve konserlerle kutluyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Aneta, ilk stüdyo albümü Spousta andl'ı çıkardığı 2004'ten bu yana müzik çalışmalarının haritası olarak en popüler şarkılardan oluşan çift albüm olan A Landscape of songs for 20 Years'ı kişisel olarak seçti. Ona göre Dotyk (2007), Jsem (2009), Na Radosti (2014) albümlerinden ve son albümü Two Suns (2020) albümlerinden şarkılara yer verdi.

Derleme, Pse pro Svtluka (2006) ve Pse pro Olga (2023) adlı iki yetenekli şarkıya göre hit Voda iv, Mal mosk vla, Hn tla, kdla motl, Svat Kordula, Trva o Bl Den dahil olmak üzere 39 şarkı içeriyor. Bonus olarak tamamen yeni bir müjde kompozisyonu Zzran psn krajina sunacak.

Şarkı dünyasına girdiğimde duygularımı başkalarına da ifade etmeye ve tüm bunların havasına saygı duymaya başladım. Hepimizi bir araya getiren ve aynı zamanda kendimizle, ailemizle, arkadaşlarımızla ve nihayetinde bir bütün olarak toplumla olan ilişkimizde bizi bireyler olarak bir arada tutan şey. Bu güzel manzara beni sırlarına götürdü ve o günden beri kendimi yeni ve yeni yaşam biçimlerini keşfeden bir seyyah gibi hissediyorum. Aneta Langerov müzik arkadaşına, “Benim de öyle bir hayalim var ki bu yolculuk hiç bitmeyecek” dedi.

Çift albümle Zzran 20 yıl boyunca manzarayı yazdı Hem insani hem de müzikal olarak hayatıma giren yakın yaratıcılarıma her zaman saygılarımı sunuyorum. Bunlar arasında örneğin Ivan Krl, Jan P. Muchow, Jakub Zitko, Martin Ledvina, Michal Hrza, Oskar Petr, Dorota Barov ve diğerleri yer alıyor.

Bu yirmi yılda tanıştığı diğer birçok insana aniden şunları söyledi: Birçoğunuz oradaydınız, yarattınız, şarkı söylediniz, oynadınız, organize ettiniz, dans ettiniz, tezahürat yaptınız, fotoğraf çektiniz, yardım ettiniz, tavsiyelerde bulundunuz ve bunun için size büyük bir teşekkür ediyorum. Sen!

Kutlama, adını bir şarkı grubu ve yaylı çalgılar üçlüsünden oluşan çift albümden alan turne kapsamında Çek, Moravya ve Slovakya'da ayrı konserlerle devam edecek. Zane ayın 18'inde Brno'daki Sono Müzik Kulübü'nde ve 19'unda Prag'daki Studio DVA tiyatrosunda.

Konserin yanı sıra festival ve kutlamalarla da kutlanacak.