Şarkıcı Michal David kızının ölümü hakkında: Terapi sayesinde neden ayrıldığını biliyorum

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
En son beş yıl önce tanıştığımızda, ilk Covid dalgası sona erdi. Bu sefer toplumdaki atmosfer çok neşeli değil …
İtiraf etmeliyim ki benim için şahsen neşeli. Geçen yıl, o kadar çok şey yaptım ki benim için çok olumlu bir dönem ve çok verimli. Ama bunu küresel olarak kastettiğini anlıyorum ve gerçekten neşe nedenimiz yok. Covid'in bir sonucu olarak, daha önce yaygın hastalıkların seyrinin biraz daha zorlu olduğunu, bir hafta içinde gitmiş olan tüm grip ve anjinlerin neredeyse bir ay boyunca iyileştiğini ve onlardan kurtulamayacağını hissediyorum. Ayrıca, yorumlayacağımız siyasi durum. Ama bununla ne yapıyoruz? Durmadan yaşamak zorundayız, aksi takdirde mümkün değil.

Karel Gott benim büyük öğretmenimdi. Ve sadece genel olarak nasıl davranması gerektiği veya hayranların nasıl davranılacağı konusunda değil. Endüstrimizde belirli bir bağlantıyı temsil etti, o bir dolgu macunu idi ve burada kimse bir araya getirebilecek.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Ön ödeme

Esnek, yükümlülükler olmadan

Otomatik Yenileme

Favori

Ön ödeme

En iyi fiyat/performans oranı

% 17 tasarruf ediyorsun

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim