Jiří Bubeníček: Sirk bana takım oyuncusu olmayı öğretti

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Jiří Bubeníček yakın zamanda Prag Oda Balesi için Frederik Fellini'nin aynı adlı filminden uyarlanan, sirk ortamındaki aşk ve zulmü anlatan La Strada adlı performansı sahneledi. Başka hangi filmleri bu kadar çok seviyor ki onlardan yola çıkarak bir bale yaptı? Çocukluğunda ikiz kardeşi Otto ile birlikte figüranlık yaptığı Cirkus Humberto dizisini çektiğini nasıl hatırlıyor? Peki hayat arkadaşıyla nasıl dar bir maringotta yaşayıp onlarca yıl boyunca dans edebildi?

Büyü ve mucizelerle bağdaştırdığım bir sirk ortamında büyüdünüz. Sen de mi romantiksin?
Muhtemelen evet.

Hayatınızda yaşadığınız en romantik şey nedir?
Aşk… Bir karım var (Nadina Cojocaru sanatçı ve sahne yönetmeni olarak çalışıyor, editörün notu), beş yaşındaki Blanka'yı ve yedi yaşındaki Honzík'i büyütüyoruz. Benim yaşadığım güzel çocukluğun aynısını onlara da yaşatmaya çalışıyorum. Onlarla oynamayı seviyorum ve onların da benimle mümkün olduğu kadar çok neşe yaşamalarını istiyorum. Eşim ve ben şu anda birlikte çalışıyoruz, La Strada balesinin kostümlerini hazırladı ve senaryo konusunda bana yardımcı oldu.

En sonunda sirke yuvarladık, nefes alması için onu yere yatırdık. Aniden bir filin hortumu bir yerden sürünerek çıktı, balkabağını yakaladı, üzerine bastı ve yedi.

Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle

FAVORİ

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz

Bugün katılın ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
  • Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim