Hanzlk, Krobot, oposk. Vichni natvan, suç kurgu aktörü Oktopus ile dalga geçiyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Miroslav Krobot polis memurunu şöyle tarif etmişti: Beynim iskambil kartlarından ve balyozlardan ibaret, yoksa tembeldir, araba kullanmam, Krvesaj adında bir köpeğim var, kısacası alışılagelmiş düşüncemi bozar. bir dedektif. Bu arada, köpek iğrenç ama sevimli ve oyuncu!

Krobotov, Marika oposk’un oynadığı genç bir meslektaşıyla deneyimli bir moronu oynadı. O asosyal, otistik ve aynı zamanda çok sinirli, tüm film boyunca sadece bir kez gülümsedim, Krytof Hdek, Ji Lbus ve Zuzana Stivnov ile tamamlanan oyuncu mücadele etti.

Jaromr Hanzlk da işbirliği yapmaya istekliydi. Gırtlağıma kadar deli bir dedektif gibi, güne girmeyeceğim dedim kendi kendime ama sonra tanıdığım Pachl aradı ve ameliyata gidecek bir meslektaşım sanarak atlayışımı geçti. Bu sadece ortalama bir rol, ama bir şeyler yapabilirsin, çok eski bir rakip ve ben buna kızdım, dedi Hanzlk.

Reisr, Oktopus’un büyük bir abartı ile çalıştığını ve asıl eylemin çok düşük solitaireleri kişileştirmek olduğunu ortaya koyuyor. Bireysel bölümlerde bir tren soygunu, bir at yarışında bir suç ve serseriler arasında bir dava olacak, Brdy, Poszav veya Karlovy Vary’de gerçekleşti.

Kanalizasyonda, bodrumda, pazarteside nat kokusu aldım, bu yüzden en azından Vary’de beni Grandhotel Pupp’a götürmesini umdum. Beni arkadan aldı, çöp kutularına gönderdi, diye bağırdı Hanzlk. Buna karşılık Krobot, meslektaşlarına para biriktireceğine dair güvence verdi: Ve bir istisna dışında, ortalıkta dolaşan bir katile ayak bastığımda.

Yaratıcılar, kahramanın tüm gecikmeli düşüşlerinin daha yüksek olduğuna ve bunun yalnızca özel bir suç olduğuna söz verdi. Siyaseti, yolsuzluğu, gangsterleri, mafyaları, ter Pachl’ı yasakladık. ernobl zbry pr to dje bet yalnızca poad’ı onaylayan kişiler için, geçmişte ne olduğunu anlamak için, müzik Michal Pavlek.